irishfeetÍr sztepp tánc oktatás, fellépések
Írta: Administrator  ::  Kategória: friss hírek  ::   péntek 07 március 2014 - 11:18:38
Hozzászólás: 0
Teljesen kezdők jelentkezését is várjuk!

Előzetes programterv: Leérkezés szombaton, a délelőtti órákban, hazautazás vasárnap délután. Minden nap kétszer 90 perces táncórák lesznek több csoportban és több szinten, a tábor hajópadlós, balettszőnyeg borítású, tükrökkel ellátott tánctermében. Az órákon kívül a teremhasználat korlátlan, így további egyéni gyakorlásokra is van lehetőség, melyhez segítséget a tánctanárok nyújtanak.

A hagyományos soft shoe és hard shoe ír sztepp táncokon kívül az órákon a tánctechnikai gyakorlatok mellett erősítő, nyújtó és lazító gyakorlatok is lesznek.

A táncórák között szabadfoglalkozásokra is van lehetőség: kirándulás, majorlátogatás, lovaglás, kolostorrom látogatás, pancsolás a Balatonban (este ingyenes a strand!). A major, ahol lovagolni lehet, illetve állatokat simogatni, tájjellegű kiállítást megnézni, körülbelül 150 méterre van a tábortól!

Részvételi díj:25 ezer Ft (ez tartalmazza a napi 3-szori étkezést, a szállást és a napi 2x90 perc táncóra díját).

Leutazás: egyénileg. De aki időben jelentkezik, összekoordináljuk, hogy akik autóval jönnek, hozzájuk be lehessen ülni. A benzinköltségbe természetesen be kell szállni!


Javasolt útvonal:

Gépkocsival. M7-es autópályán Balatonaligáig, itt elfordulni a 71-es főút felé. Végig az északi parton Ábrahámhegyig. Ábrahámhegy vasútállomásnál jobbra fel Salföld/Kékkút felé.

Bővebb információ: Ambrózy Mária linocska001©gmail.com, 06/30/9215-290, www.irishfeet.hu
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban