irishfeetÍr sztepp tánc oktatás, fellépések
Írta: Administrator  ::  Kategória: friss hírek  ::   hétfő 03 március 2014 - 10:33:16
Hozzászólás: 0
A szeptember 18-20. között tartott budapesti intenzív hétvégén Deirdre Hamilton, a világhírű Riverdance produkció szólótáncosa külön az Irish Feet részére készített koreográfiával érkezett, amelyet az érdeklődők hamarosan színpadon is láthatnak táncosaink előadásában.

Az álmoskás meleggel kedveskedő vénasszonyok nyara azon a szeptemberi hétvégén is kedvezett a táncosoknak, mikor Dia, aki mára már az Irish Feet vezető tanára és - örömmel mondhatjuk - barátja is egyben, ismét Magyarországra látogatott, hogy a több földrészt megjárt szteppturné pihenőjében a jól megérdemelt láblógatás mellett a csoportot is eddze egy kicsit. A három egymást követő napon tartott intenzív táncpróbák a már megszokott jó hangulatban teltek azzal együtt is, hogy Dia nem sok pihenőt hagyott a csapatnak. Ezúttal ugyanis külön az Irish Feet részére készített show tánc stílusú koreográfiával érkezett az edzésekre, amelynek elsajátítására három alkalom állt a táncosok rendelkezésére.

A feszes tempónak és Dia szigorú, ám végtelenül lelkes és lelkiismeretes munkájának köszönhetően azonban sikerrel vettük az akadályt, így a légies és kirobbanóan dinamikus dallamokra ültetett light és hard lépéssorok harmonikusan ötvözeteként jellemezhető produkció hamarosan bekerül az Irish Feet repertoárjába, s élőben is megtekinthető lesz.

Diának utólag is köszönjük az áldozatos munkát, s már most nagyon várjuk a következő, jó fél év múlva esedékes intenzív hétvégét!

alt="" src="../hirek/images/2010_intenziv/deidrelino.jpg"> alt="" src="../hirek/images/2010_intenziv/deidrejuli.jpg"> alt="" src="../hirek/images/2010_intenziv/deidre_proban.jpg">


Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban