irishfeetÍr sztepp tánc oktatás, fellépések
Írta: Administrator  ::  Kategória: friss hírek  ::   hétfő 03 március 2014 - 10:39:39
Hozzászólás: 0
A Budapesti Budo és Mozgásművészeti Közhasznú Egyesület ír sztepp szakosztálya július 19. és 23 között intenzív sztepp tábort bonyolított le újonnan elkészült tánctermünkben. A táborban több szinten (kezdő, haladó, újrakezdő) folyt az oktatás Ambrózy Mária szakosztályvezető vezetésével és az Irish Feet fellépő táncosainak közreműködésével.
Napi három edzés: aerobic jellegű bemelegítés (nem csak ír zenére), nyújtás-lazítás után belekóstolhattak a kezdők az ír sztepp tánc alapjaiba (light és hard lépések, kis koreográfiák). A haladók nagyon alapos technikai képzést kaptak, ami pár nap után meglátszott a táncukon, mindenki igen látványosan fejlődött. Akinek szüksége volt rá, külön "magántanárt" kapott!
Közös unplugged-ot is tanultunk, ezt mindenki élvezte, hiszen a kezdőket és a haladókat is bevontunk ebbe a koreográfiába. A tanítványok kedvét a kánikula sem tudta elvenni, nagy erőbedobással vettek részt az órákon!
S hogy bírjuk erővel, energiával a táncot, ebédelni a közeli Resident vendéglőbe mentünk mindennap, ahol a tulajok igen ízletes és változatos ebéddel leptek meg bennünket minden nap. Ebéd után ír sztepp DVD-ket vetítettünk a tanítványoknak.
Volt időnk ismerkedni, beszélgetni, bátran mondhatjuk, barátságok alakultak ki! A résztvevők olyan lelkesek voltak, megbeszéltük, augusztusban sem állunk le, heti kétszer összejövünk táncolni!
Az utolsó napon a tanítványok meglepetéssel (gyümölcstorta!!!) kedveskedtek a tanároknak, ami igen jólesett nekünk, jó érzés, amikor elismerik a munkánkat!

Ambrózy Mária szakosztályvezető
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz