irishfeetÍr sztepp tánc oktatás, fellépések
Írta: Administrator  ::  Kategória: friss hírek  ::   hétfő 03 március 2014 - 10:28:40
Hozzászólás: 0
2008. március 22-én életre kelt az Irish Feet Ír Sztepp Tánccsoport és a BBME harcművészeinek Világfa című ír sztepp showja. Az előadásnak a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ adott otthont.

Az ír sztepp, valamint a látványos táncjátékok szerelmeseinek nincs okuk a búslakodásra, ha későn ébredtek vagy esetleg már nem kaptak jegyet a Világfa bemutatójára. A teltház előtt színpadra álló, hosszas vastapssal
jutalmazott sztepp show kirobbanó közönségsikert hozott, a széksorok az ország legtávolabbi pontjairól érkező nézőkkel teltek meg.

A produkciót követő visszajelzések igen pozitívak, mind a táncjáték zeneválasztása, mind a táncosok felkészültsége elismerő szavakat kapott. Több néző egyszerűen el sem akarta hinni, hogy a világszellemek, őselemek és démoni erők harcát életre keltő 16 fős csapat valójában az Irish Feet nevű amatőr tánccsoport fellépő táncosaiból áll, mely csoport európai szintű versenyeken számos dobogós helyezést elért koreográfusok vezetésével, jó féléves, kemény felkészülés után állt színpadra.

A másfél órás Világfa show a fergeteges hangulatnak, a profi kivitelezésnek és hatalmas érdeklődésnek köszönhetően országjáró turnéra készül. Számos fővárosi és vidéki művelődési központ jelezte, szívesen felvenné programjai sorába a kuriózumnak számító ír sztepp táncfantáziát, valamint több színházzal is tárgyal a produkció menedzsmentje az előadás további életéről.Összeállítás az előadás fotóiból

Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz